I.T.P.

Inspectie Tehnica Periodica

Efectueaza verificari pentru orice autoturism si autoutilitara cu masa totala autorizata de pana la 3,5 tone. Spre deosebire de alte statii ITP, standul de frana face cantarirea autovehiculului pe ambele punti. Putem executa deasemenea teste de frana pentru autovehiculele cu tractiune integrala. Verificarile se fac cu operativitate, iar pentru eventualele nereguli constatate se poate interveni foarte rapid in vederea remedierii. In felul acesta puteti pleca relaxat stiind ca masina dumneavostra intruneste toate conditiile pentru a circula in siguranta in trafic. Deasemenea, odata ajunsi la noi aveti garantia ca nu veti fi surprinsi niciodata de expirarea ITP-ului pentru ca va vom suna spre a va reaminti. Tarifele sunt accesible.

Acte necesare

• Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) – original
  • Cartea de identitate a autovehiculului (C.I.V) in original si securizata RAR. In cazul in care autovehiculul este in leasing se accepta copia cartii de identitate auto – cu stampila societatii de leasing
  • Asigurarea de Raspundere Auto Civila (RCA) valabila la data inspectiei – original