Asigurari

Prin parteneriatele cu societăţile de asigurări Allianz-Tiriac, Groupama şi Omniasig, îţi permitem să-ţi repari automobilul accidentat în reţeaua autorizată Dacia, fără nici un efort financiar. Astfel, te poţi bucura de confortul pe care ţi-l oferă siguranţa, oriunde pe teritoriul ţării.

Confort

 • Te scutim de drumurile suplimentare. Decontarea lucrărilor acoperite de asigurarea tip RCA sau CASCO de la Allianz-Tiriac, Groupama şi Omniasig se efectuază direct între service-ul Dacia şi societăţile de asigurări partenere. Tu nu trebuie decât să te prezinţi cu maşina în service.
 • Ai acces la serviciul Dacia asistenţă: telefon 0248 500 500 24/24 ore, 7 zile din săptămână.
 • Poţi încheia asigurarea RCA şi CASCO Allianz-Tiriac, Groupama şi Omniasig încă din momentul cumpărării noii maşini Dacia.

Siguranţă

 • calitatea şi garanţia lucrărilor de reparaţii efectuate cu profesionalism în oricare unitate service a reţelei autorizate Dacia, utilizându-se numai piese de schimb de origine garantate.
 • Dorind să-ţi oferim servicii complete şi de calitate, avem în pregătire contracte de parteneriat şi cu alte societăţi de asigurări importante din Romania.

RCA – Asigurarea de Raspundere Civila Auto

În Romania, este obligatorie asigurarea de Raspundere Civila Auto pentru toţi detinatorii de autovehicule rutiere.

Asigurarea RCA acopera prejudiciile produse altor automobile, bunuri şi persoane prin accidente rutiere produse din vina asiguratului.

Nivelul primelor de asigurare este publicat pe site-urile asiguratorilor RCA.

Ai dreptul sa soliciti asiguratorilor decontarea reparaţiilor efectuate într-un service din reţeaua autorizată Dacia.

În cazul automobilelor accidentate ce nu se mai pot deplasa prin mijloace proprii, societaţile de asigurari decontează şi cheltuielile de transport ale acestora de la locul accidentului la service-ul Dacia unde se va efectua reparaţia.

Pentru astfel de situaţii apelează serviciul Dacia Asistenţă: telefon 0248 500 500 – 24/24 ore, 7 zile din săptămână.

DACIA CASCO

Este un produs COBRAND de asigurare facultativa CASCO oferit in colaborare cu partenerii Allianz-Tiriac, Groupama Asigurari si Omniasig VIG.
DACIA Casco este un produs destinat exclusiv clientilor Dacia ce detin un vehicul Dacia de pana la 4 ani vechime.

Ce avantaje am?

 • Call center dedicat 24h din 24h
 • Produs simplu de utilizat datorita conceptului de punct unic de contact (in caz de dauna trebuie doar sa sun la call center-ul Dacia si sunt automat programat pentru constatarea daunei si reparatie)
 • Tractare gratuita in cazul in care vehiculul este imobilizat *
 • Oferta competitiva (fata de ofertele obisnuite ale asiguratorilor parteneri, pentru marca DACIA)
 • Garantarea reparatiilor in reteaua autorizata DACIA
 • Prioritate la reparatiile in reteaua autorizata DACIA